Ring +45 71 99 39 92

Flytterengøring

eksakt-rengoering-flytterengoering

Flytterengøring

Service
Flytning kan være en stressende og udmattende proces, uanset om du flytter ind i et nyt hjem eller fraflytter det gamle. Hos Eksakt Rengøring er vi eksperter i flytterengøring og står klar til at lette byrden for dig, så du kan fokusere på at starte på en frisk i dit nye hjem.
Hvad vi tilbyder
Vores dygtige og erfarne medarbejdere sørger for en grundig og professionel rengøring af din bolig, så den fremstår skinnende ren og klar til de nye beboere. Vi arbejder med stor opmærksomhed på detaljerne og tilpasser os dine individuelle behov og ønsker.
Sådan fungerer det
En flytterengøring sikrer, at boligen er i perfekt stand, uanset om det drejer sig om indflytning eller fraflytning. Ved indflytning sørger rengøringen for, at det nye hjem er rent og indbydende fra dag ét. Ved fraflytning er en grundig rengøring vigtig for at efterlade boligen i en tilfredsstillende stand. Dette sikrer, at boligen er klar til overdragelse til udlejer eller nye beboere og hjælper med at undgå eventuelle konflikter omkring depositum eller lejekontrakt.