Om Eksakt Rengøring

Vi leverer den bedste service, du har brug for, og vi vægter vores kunders tilfredshed højt. Vores service og rengøring har altid samme høje kvalitet.

Vi er fleksible!

Dedikeret rengøringsfirma

Eksakt Rengøring er stiftet af serviceassistenter, som har været i branchen i over 20 år. Vi vil levere en ny form for rengøring end det, man kender til i dag.

Efter så mange år i branchen har vi hørt forskellige historier fra utilfredse kunder, da ærlighed ikke har været med hele vejen. Vi har derfor valgt at bestræbe os efter at være ærlige og realistiske over for vores kunder og ikke mindst ansatte.

Vi er realistiske i den forstand, at når vi som selskab skal ud og give et tilbud på diverse serviceopgaver, handler det ikke kun om, hvad der er profitabelt vores vej. Derimod er vi åbne for fleksibilitet som leverandør.

Eksakt Rengøring arbejder efter, at medarbejderne fuldfører opgaverne med ære. Størstedelen af konceptet handler om ærlighed – rengøringen er en ærlig sag! Det er nu til dags svært at finde i denne branche.

Du vil som kunde være sikker på at få smilende og glade servicefolk, da det er en stor del af vores styrke – derfor belønner og roser vi dem. Vi er kendte for, at vi arbejder målrettet på at give vores kunder den bedste service!

En vigtig ting, som vil give jer tryghed, er vores tætte kontakt og dialog med vores kunder. Vi ønsker, at du som kunde føler dig sikker i vores dygtige og grønne hænder.

Eksakt Rengøring

Høj service og kvalitet

Eksakt Rengøring formår, som en af de få virksomheder, at yde en service der øjeblikkeligt får en til at føle, man er i trygge hænder. Følelsen af altid at blive behandlet som var man den eneste kunde er uvurderlig

CAMILLA LORENTZEN | Taasty house

Vi har valgt at bruge Eksakt Rengøring i vores firma, da de altid overholder de aftaler vi laver med dem og de står klar til at rykke ud og hjælpe, hvis der opstår et akut behov for dette. De er venlige og meget kompetente, og derfor bruger jeg dem også privat hos mig selv

MAJA MADVIG | Malerfirmaet NPC

Vil bare fortælle jer at vi er ovenud tilfredse med jeres rengøring på Bofællesskabet Bybjerggård. Sidder lige med Jonas som siger: ” Ham der gør rent her, ham kan jeg virkelig godt lide. Han banker altid på. Er så høflig og respektfuld, smiler og er sød ”. Vi synes bare her er blevet så rent og pænt over det hele, efter vi har skiftet til jer

ULLA OLSCHANSKY | Helsingør kommune (Bofællesskabet Bybjerggård)

“Vi stresser ikke vores ansatte. Vi sørger for de nødvendige materialer og nok tid til at gennemføre opgaven. Dette vil garantere flotte, pæne og rene resultater og ikke mindst en tilfreds kunde!”