Ring +45 71 99 39 92

Nordsjællands Park og Vej

eksakt-rengoering-nordsjaellands-park-og-vej-nspv

Nordsjællands Park og Vej

Vi er meget stolte og glade for at meddele, at Eksakt Rengøring har vundet en betydningsfuld udbudsopgave. Vi er blevet tildelt kontrakten af NSPV (Nordsjælland Park og Vej)!

Vores nye opgave involverer et omfattende rengøringsprogram, der inkluderer både daglig og ugentlig rengøring af NSPV’s lokaler. Vores daglige opgaver vil inkludere rengøring af kontorer, møderum, spiserum og toiletter/baderum, hvor vi sikrer, at arbejdsomgivelserne er så behagelige og hygiejniske som muligt for alle medarbejdere.

Ugentligt vil vi sørge for at opretholde hygiejnen og renheden af inventar, gulve, møbler, paneller, baderum og meget mere. Vi vil dedikere vores dygtige rengøringsteam til at sørge for, at alle områder af NSPV’s lokaler er glimrende og i bedste stand.

At vinde denne kontrakt er en stor ære for os, og det understreger vores engagement i at tilbyde den bedste kvalitet inden for professionel rengøring. Vi ser frem til at arbejde tæt sammen med NSPV og støtte dem i at skabe et rent, sikkert og indbydende arbejdsmiljø.